به گزارش خبرنگار خانه ملت، علیرضا نثاری با همراهی مجتبی بیرانوند فرماندار و نوید یوسفی شهردار نهاوند به مسجد میدان رفت و ضمن اقامه نماز مغرب و عشاء، پای صحبت مردم منطقه پای قلعه نشست. در این دیدار، اهالی و هیئت امنای مسجد مسائل و درخواستهای خود را مطرح کردند و بر استمرار این ارتباط رودررو با مسئولان تأکید داشتند.
پیگیری مشکلات تولید در شهرک صنعتی نهاوند
در ادامه برنامهها، نشست بررسی چالشها و موانع تولید در شهرک صنعتی با حضور نثاری، مهدویراد دبیر اجرایی خانه کارگر شهرستان و جمعی از مدیران و صاحبان واحدهای صنعتی برگزار شد. راهکارهایی برای رفع موانع تأمین مواد اولیه، بهبود زیرساختها و تسهیل امور تولیدکنندگان در دستور کار قرار گرفت.
بررسی ظرفیتهای سرمایهگذاری با حضور وزارت دفاع
نثاری همچنین میزبان جلسهای با نمایندگان وزارت دفاع شامل شامخی، جباری و هیئت کارشناسی این وزارتخانه بود. این نشست که با حضور فرماندار و مدیران دستگاههای اجرایی شهرستان برگزار شد، به معرفی پتانسیلهای صنعتی و کشاورزی نهاوند و بررسی فرصتهای سرمایهگذاری در طرحهای کلان اختصاص یافت./
پایان پیام
نظر شما